MUSACA DE PRAZ

MUSACA DE PRAZ
Ingrediente:
800 g praz,
300 g carne tocatã,
sare,
piper negru,
o ceapã,
pãtrunjel,
un ou,
3 cãþei de usturoi,
200 ml lapte,
Se pãstreazã din praz numai pãrþile albe care
se curãþã, se spalã, se taie pe lungime ºi se pun la
fiert în apã cu sare pânã se înmoaie. În grãsime se
prãjeºte ceapa tãiatã mãrunt ºi carnea tocatã pânã
când aceasta îºi schimbã culoarea. Se adaugã
piperul ºi sarea. Se unge o tavã ºi se pune un rând
de praz, un rând de carne, un rând de pãtrunjel.
Deasupra adãugaþi oul bãtut amestecat cu laptele
ºi cu usturoiul tãiat mãrunt. Sã bagã în cuptor
pentru a se rumeni.

originals