Ingrediente
blat II
- făină 400 gr
- apă minerală un pahar
- ouă 3 bucati
- sare
umplutură
- cârnaţi afumaţi 150-200 gr
- salam 150-200 gr
- costiţă 150-200 gr
- ceapă cativa solzi
- ciuperci 150-200 gr
- ananas 100 gr
- ardei gras o bucata
- măsline fără sâmburi 150 gr
- ardei iute o bucata
- caşcaval ras 200 gr
Mod de preparare
Se plamadeste o coca din faina, apa minerala, sare si 3 oua, care sa fie un pic mai groasa decat coca de clatite, dar care sa curga inca.Se tapeteaza o tava de pizza, rotunda, cu margarina si faina. Se toarna coca in strat cam de un cm, se pun deasupra resturi din frigider: costita, salam, carnati,toate taiate cubulete. Se pune si ardei gras, cativa solzi de ceapa, ciuperci, ananas, ardei iute rondele optional, si deasupra se rade cascaval . Se coace cam 20 minute la foc moderat, pana se patrunde blatul.