Ingrediente
- 1 aluat dospit conform retetei- 300 g carne tocata mixta
- 2 linguri ulei (de masline)
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 3 linguri pasta de tomate
- 150 ml vin alb
- 2 linguri oregano taiat marunt
- 1 lingurita sare
- piper macinat proaspat
- praf de boia de ardei
- 400 g broccoli (conopida mica) oparit
- 200 g cascaval ras
Mod de preparare
1. Aluatul se prepara conform retetei. Carnea tocata se prajeste bine in ulei. Ceapa si usturoiul se taie marunt si se adauga la carnea tocata.2. Se adauga pasta de tomate si se stinge cu vin alb. Se fierbe acoperit, la foc mic, 10 minute.
3. Se adauga oregano si se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se incalzeste cuptorul la 220C. Se intinde aluatul. Se oparesc rosiile, se cojesc si se taie felii, apoi se impart uniform pe aluat impreuna cu broccoli. Se toarna sosul de carne tocata deasupra.
4. Se presara compozitia cu cascaval si se pune la cuptor pentru 20-25 de minute.