Avocado umplut cu ton

Ingrediente:
1/2 ceapa rosie, 1 conserva ton (200 g), 1 lingura smantana groasa, 1 lingura maioneza, 4 frunze da salata, 1 rosie, 1 ou fiert tare, 2 avocado mari, suc de lamaie, masline, patrunjel, sare, piper
Mod de preparare:
Ceapa se toaca marunt. Pestele se scurge de apa/ ulei. Se amesteca pestele cu ceapa, smantana, majoneza, sarea, piperul. Frunzele de salata se aseaza pe 4 farfurii. Rosia se taie in 4. Oul fiert se taie in 4. Avocado se taie in jumatati, se scot samburii si se curata de coaja. Se ung avokado cu sucul de lamaie sa nu se innegreasca. Se pune cite o jumatate de avocado pe frunzele de salata. Se pune umplutura deasupra, se decoreaza cu rosie, ou, masline, patrunjel.

originals