Mai putin cu o masura, in doar cinci zile

Atunci cand ne pregatim pentru un eveniment ne gandim ca parca ne-am dori sa putem imbraca o rochie cu o masura mai mica. Reducerea dimensiunilor cu un centimetru , doi, trei este posibila cu un regim alimentar care nu tine cont de numarul de calorii, atat timp cat urmezi un plan alimentar strict.

Dezavantaje: este o solutie de scurta durata. nu este o varianta pentru termen lung. Greutatea de care scapi in timpul acestui plan, poate fi recastigata dupa incetarea lui.
Ce trebuie sa faci: in fiecare zi trebuie sa alegi un anumit mic-dejun, pranz si cina. Nu trebuie sa fie neaparat acelasi in fiecare zi, insa optiunile sunt limitate. Planul permite de asemenea si doua gustari zilnic, si impune cel putin opt pahare de apa.
Pentru micul dejun poti alege intre:
-musli cu un iaurt natural si un pumn de fructe de padure (de preferat crude, dar daca nu gasesti poti alege fructe congelate) si un pahar de suc proaspat de portocale facut la storcator.
-o felie de paine toast integrala cu trei rosii, coapte pe grill sau prajite in tigaia de teflon, fara ulei, si un pahar de suc proaspat de portocale facut la storcator.
-doua oua fierte si o felie de de paine toast integrala
-un shake, facut la blender, din sucul de la o portocala mare, 150 ml de lapte degresat, o cutie mica de iaurt (150 g) si o lingurita de miere.
-o bagheta unsa cu crema de branza degresata si un bol mic de capsuni sau fragi sau afine.
Pentru pranz poti alege intre:
-2 biscuiti digestivi si o salata din: un avocado mic, o rosie si 150 de gr de branza slaba
-un bol de supa preparata din legume proaspete cu o felie de paine de cereale.
-un sandwich dintr-o felie de paine toast din cereale, doua felii de sunca slaba, o frunza de salata si doua rosii; si un iaurt.
-un cartof copt si 150 gr de branza degresata si o portocala.
-o salata de fasole boabe cu 2 rosii si doua rondele de orez expandat unse cu humus, si un iaurt.
Pentru cina poti alege intre:
-file de somon, asezonat cu suc de lamaie si gatit la cuptor in folie de aluminiu, la 180°C, servit cu 100 gr mixt de legume proaspete.
-file de pui la gratar, preparat la gratar, cu broccoli fiert, iar ca desert 2 prune.
-2 carnati slabi de porc, preparati la gratar, cu 100 gr de boabe de fasole, un cartof fiert cu 50 de gr de branza degresata.
-cotlet de miel la gratar, foarte slab si o salata de fasole verde (pastai) amestecata cu porumb dulce (se pot folosi si din conserve).
-o salata de pui: un piept de pui prajit intr-o lingura de ulei, cu 4 ciuperci, un ou fiert, 3 rosii si un pumn de frunze de spanac.
Pentru gustarile dintre mese, ai de ales dintre:
-un fruct
-un iaurt mic
-un baton de cereale
-o prajitura din cereale integrale, unsa cu branza degresata
-trei patratele de ciocolata neagra

originals