Regim cu rezultate garantate - Regimul este bazat pe principiile dietelor celebre care si-au dovedit rezultatele, precum Montignac si Atkins

ETAPA I – 2 SAPTAMANI (DIETA DE ATAC)
- Se mananca doar CARNE, astfel:
1. PUI, CURCAN (AMBELE FARA PIELE), VITA, PESTE, PIPOTE, PORC SLAB (MUSCHI) – totul fiert, la cuptor, la teflon sau la gratar. Se pot condimenta cu sare, piper, lamaie, usturoi.
NU SE FOLOSESTE ULEI.
2. MEZELURI SLABE: muschi file / haiducesc, sunca de Praga, muschiulet de vita, pastrama
3. OUA DE PREPELITA: fierte, omleta (si cu sunca)
Se mananca 5 MESE pe zi, astfel:
DIMINEATA: ora 8:00 micul dejun; ora 10:00 gustare
DUPA-AMIAZA: ora 12:00 pranzul; ora 15:00 gustare
SEARA: ora 19:00 cina
In aceste doua saptamani, se beau cel putin 3 litri de lichide pe zi: apa plata, ceai de plante, cafea fara zahar, limonada fara zahar.
SUPLIMENTE ALIMENTARE:
CHROM – 1 cps / zi dimineata inaintea mesei
OTET DE MERE CAPSULE (RECOMANDAT: LIPOSTOP) – 1 cps dimineata si 1 cps la pranz, inainte de mese
CEAI VERDE CAPSULE / TABLETE – 3 cps pe zi, una inainte de fiecare masa principala
NORMOPONDEROL – 4 cps/zi in doza unica, seara la culcare
ETAPA II - URMATOARELE DOUA SAPTAMANI
Se introduc legume si ciuperci in alimentatie.
DIMINEATA = carne / oua + legume
ORA 10:00 = legume si ciuperci
PRANZ = carne + legume
ORA 15:00 = legume + ciuperci
SEARA = carne + legume
Se pot combina cu ierburi, vegeta, otet de mere. FARA ULEI!!!
CE LEGUME AVEM VOIE:- Salata verde
- Castraveti
- Conopida
- Broccoli
- Varza
- Vinete
- Dovlecel
- Fasole verde
- Andive
- Spanac
- Sparanghel
- Ridichii
- Ceapa
- Usturoi
- Verdeturi
- Ardei gras verde
CE LEGUME NU AVEM VOIE:- Cartofi
- Mazare
- Fasole boabe
- Morcovi
- Sfecla rosie
- Rosii
- Ardei gras rosu
- Porumb
NU AVEM VOIE NICI OREZ, PAINE, FAINOASE!
VARIANTE DE MENIU:
Luni
Combinatii de carne, oua si peste in cele 5 mese zilnice
Marti
Pui, curcan, mezeluri de pasare. La pranz si seara mancam si salata.
Miercuri
Mic dejun - pui fiert + legume
Ora 10:00 – salata de legume
Pranz – pui + salata
Ora 15:00 – ciuperci
Seara – pui + salata
Joi
Carne, peste, meseluri. La pranz si seara mancam si salata.
Vineri
Mic dejun: Salata de peste (macrou afumat, cod sau merluciu fiert, ceapa, otet, lamaie, verdeata)
Ora 10:00 – la fel
Pranz – peste + salata
Ora 15:00 – salata de peste ca la micul dejun
Seara – ca la pranz
Sambata si Duminica
Mic dejun: omleta + ciuperci + verdeata
Ora 10:00 – ciuperci
Pranz - carne + salata
Ora 15:00 – ciuperci + salata
Seara – carne + salata
ETAPA III – 2 SAPTAMANI
Se introduc fructe (ananas, kiwi, grapefruit) si oua. Din a doua saptamana intra ocazional (in doua zile din saptamana) branza de vaci si iaurt (slabe!)
Saptamana 1
Luni si marti
Combinatii de carne, oua, peste
Miercuri
Mic dejun – fructe
Ora 10:00 – oua si salata
Pranz – carne
Ora 15:00 – fructe
Seara – carne
Joi
Carne, oua, peste + verdeata, ceapa, usturoi. La pranz si seara se mananca si ciuperci.
Vineri
Mic dejun – fructe (ananas)
Ora 10:00 – oua
Pranz – carne
Ora 15:00 – fructe
Seara – carne
Sambata si Duminica
Mic dejun – omleta + ciuperci + verdeata
Ora 10:00 – ciuperci
Pranz- carne si salata
Ora 15:00 – ciuperci
Seara – carne + salata
Saptamana 2
Luni si marti
Carne, oua, peste. La pranz si seara se mananca si ciuperci
Miercuri
Mic dejun – branza de vaci 0,2% + verdeata + ceapa + ardei gras verde
Ora 10 – iaurt 0,1%
Pranz – carne + salata
Ora 15:00 - branza de vaci 0,2% + verdeata + ceapa + ardei gras verde
Seara – carne + salata
Joi
Carne, oua si peste
Vineri – idem miercuri
Sambata si Duminica
Mic dejun – omleta + ciuperci + verdeata
Ora 10:00 – ciuperci
Pranz- carne si salata
Ora 15:00 – ciuperci
Seara – carne + salata

originals