Pui cu ardei la tigaie

Pui cu ardei la tigaie
Ingrediente (pentru 4 persoane): 3 fileuri de piept de pui (700 gr.), 1 ardei gras verde, 1 ardei gras rosu (impreuna 800 gr.), 300 gr. rosii, 2 cepe, 1 catel de usturoi, 4 linguri ulei de masline, 1 lingura pasta de ardei, 100 ml concentrat de pasare (Knorr + apa), 100 ml vin rosu, sare, piper, zahar, o legatura cimbru verde.
Mod de preparare: Se spala carnea, se zvanta si se taie fasii subtiri. La fel se procedeaza cu ardeii curatati de seminte si nervuri. Se spala rosiile si se taie in patru. Cepele, curatate de coaja, se taie in opt, usturoiul se zdrobeste. Se pune la-ncins uleiul (2 linguri) si se prajesc, pe rand, fasiile de carne. Apoi se scot si se pun deoparte. Se incinge si uleiul care-a ramas si se calesc ceapa, usturoiul si ardeii. Se adauga pasta de ardei, concentratul de pasare si vinul, si se condimenteaza. Se incorporeaza rosiile, carnea prajita si cimbrul tocat marunt si se lasa sa fiarba incet aproximativ 10 minute

originals