Restaurant Amsterdam






    Strada: Int. Secarei nr. 2, Sector 4, Bucuresti Capacitate Restaurant:

  • pana la: 50-75 locuri

Cand s-a deschis, în 2002, Amsterdam Grand Cafe le-a facut oaspetilor sai o propunere: sa redescopere savoarea momentelor petrecute într-o ambianta cu adevarat relaxanta. Clientii fideli ai binecunoscutei locatii din inima Bucurestiului vechi retraiesc, de fiecare data cand vin aici, placerea oferita de specialitatile favorite din meniu, bauturile preferate si atmosfera cosmopolita a locului.

Amsterdam te invita sa experimentezi cu diverse ocazii aceasta placere si sa descoperi reusita combinatiei business and pleasure. O sugestie ar fi sa-ti impresionezi partenerii de afaceri cu o cina sau un pranz plin de rafinament si stil.

Gazduit de o cladire cu 3 etaje, Amsterdam este o combinatie originala de cafenea, restaurant si club. Atmosfera sa plina de energie inspira fiecare eveniment organizat aici. De la expozitii la spectacole de jazz si demonstratii ale DJ-ilor, de la întalnirile formale de tip business mixers la reuniunile casual si petrecerile private, ceva din spiritul Amsterdam atrage oaspetii ca un magnet.

originals