Sarlota de mandarine cu kiwi

Sarlota de mandarine cu kiwi
Ingrediente: (pentru 4 persoane): 3 kiwi, 2 mandarine, 12 portocale, 2 lamai, 2 banane, 60 gr. gelatina, 600 ml. apa, 450 gr. zahar pudra. Mod de preparare: Inmuiati gelatina 15 minute in apa rece. Puneti-o apoi sa se dizolve in apa calduta impreuna cu zaharul, in alt vas. Adaugati la siropul astfel obtinut coaja rasa de la 2 portocale. Stoarceti lamaile si portocalele si amestecati zeama cu siropul, apoi treceti totul printr-un tifon. Umeziti peretii si fundul unei forme cu putin sirop si bagati-o 15 minute la frigider. Curatati de coaja bananele si mandarinele si taiati-le felii subtiri. Tapetati cu ele fundul si peretii formei. Turnati restul de sirop peste fructe si tineti forma 6 ore la frigider. Ca sa puteti rasturna sarlota, inmuiati forma 30 de secunde in apa calda. Dupa ce ati rasturnat-o pe un platou, garnisiti-o cu felii de kiwi si serviti-o imediat.

originals