Sandvis Cuptorul de Aur
Calorii/portie: 680
Ingrediente:
12 felii paine integrala
50 g unt
1 morcov mic, ras
1 dovlecel mic, ras
150 g telemea vaca, rasa
4 linguri maioneza
4 felii carne vita fripta (pastrama, sunca, etc.)
4 frunze salata
1 castravete taiat felii
4 rosii mici taiate felii
sare, piper, hrean (mustar)
Mod de preparare:
Se ung feliile de paine cu unt.
Se pune morcovul, dovlecelul, telemeaua si maioneza intr-un castron si se amesteca.
Se pune cate o felie de carne pe fiecare din cele patru felii de paine. Se acopera carnea cu
cate o felie de salata si cateva felii de castravete si rosie, se condimenteaza si se pune deasupra o a
doua felie de paine.
Se imparte compozitia de telemea in patru si se unge cel de-al doilea strat de paine. Se
presara hrean sau mustar, iar apoi se pun deasupra celelalte felii de paine. Se taie sandvisurile pe
diagonala si se servesc.