Bors din Oase de Porc

Timp de preparare: 1 ora.
Ingrediente: 1kg oase de porc, 2 cepe, 2 cartofi, 1 telina, 2 morcovi, 1 litru de bors, 2 linguri de bulion, 1 legatura de patrunjel verde, sare, piper.
Ustensile de Bucatarie: spumiera
Electrocasnice: aragaz
retete culinare bors din oase
Se pune carnea la fiert pe aragaz si se aduna din cand in cand spuma de grasime cu o spumiera.


 
retete culinare bors din oase
In timp ce fierbe carnea, curatati si tocati zarzavaturile. Dupa ce a fiert carnea, puneti pe rand ceapa taiata marunt, telina si morcovul si peste 10 minute cartofii, deoarece acestia fierb mai repede.Dupa ce au fiert zarzavaturile, adaugati bulionul desfacut in putina apa.
retete culinare bors din oase
Fierbeti borsul pe aragaz intr-un vas separat.
retete culinare bors din oase
Cand a dat in fiert, il turnati in oala de ciorba si lasati pe aragaz cat sa mai dea intr-un clocot, dupa care potriviti borsul din sare si piper si presarati patrunjelul tocat.
retete culinare bors din oase
Se serveste cu ardei iute si un paharel de tuica.
retete culinare bors din oase
Pofta mare!

originals