Timp de preparare: 1 ora.
Ingrediente: 1kg oase de porc, 2 cepe, 2 cartofi, 1 telina, 2 morcovi, 1 litru de bors, 2 linguri de bulion, 1 legatura de patrunjel verde, sare, piper.
Ustensile de Bucatarie: spumiera
Electrocasnice: aragaz
Ingrediente: 1kg oase de porc, 2 cepe, 2 cartofi, 1 telina, 2 morcovi, 1 litru de bors, 2 linguri de bulion, 1 legatura de patrunjel verde, sare, piper.
Ustensile de Bucatarie: spumiera
Electrocasnice: aragaz
In timp ce fierbe carnea, curatati si tocati zarzavaturile. Dupa ce a fiert
carnea, puneti pe rand ceapa taiata marunt, telina si morcovul si peste 10 minute cartofii,
deoarece acestia fierb mai repede.Dupa ce au fiert zarzavaturile, adaugati bulionul desfacut
in putina apa.
Fierbeti borsul pe aragaz intr-un vas separat.
Cand a dat in fiert, il turnati in oala de ciorba si lasati pe aragaz cat sa mai dea intr-un clocot, dupa care
potriviti borsul din sare si piper si presarati patrunjelul tocat.
Se serveste cu ardei iute si un paharel de tuica.
Pofta mare!