|
Ingrediente paste cu sos ragu:
1 kg carne tocata
700 g rosii sau o conserva de aprox. 500 ml rosii in suc de rosii
3 - 5 linguri de ulei de masline
3 cepe
1 ardei gras
2 morcovi
1 capatana de usturoi
frunze de telina
250 ml vin rosu
piper
sare
ardei iute tocat sau boia iute
700 g rosii sau o conserva de aprox. 500 ml rosii in suc de rosii
3 - 5 linguri de ulei de masline
3 cepe
1 ardei gras
2 morcovi
1 capatana de usturoi
frunze de telina
250 ml vin rosu
piper
sare
ardei iute tocat sau boia iute
Modul de preparare a retetei:
Legumele se toaca marunt si se calesc in uleiul de masline. Se adauga carnea tocata si se amesteca cu o lingura de lemn, sfaramand cocoloasele care se formeaza. Se adauga vinul si se lasa sa fiarba sosul la foc mic. Cand a scazut se adauga rosiile curatate de coaja sau rosiile din conserva si se lasa pe foc pana cand are o consistenta de sos de paste. Pastele se fierb separat si se amesteca cu sosul Ragu. Se presara peste paste parmezan ras si se servesc fierbinti.
Legumele se toaca marunt si se calesc in uleiul de masline. Se adauga carnea tocata si se amesteca cu o lingura de lemn, sfaramand cocoloasele care se formeaza. Se adauga vinul si se lasa sa fiarba sosul la foc mic. Cand a scazut se adauga rosiile curatate de coaja sau rosiile din conserva si se lasa pe foc pana cand are o consistenta de sos de paste. Pastele se fierb separat si se amesteca cu sosul Ragu. Se presara peste paste parmezan ras si se servesc fierbinti.