Descrierea retetei:Reteta de paste cu spanac. Reteta poate fi pregatita si ca reteta de post, fara branza, in acest caz dupa ce se adauga la paste spanacul se va pune sare dupa gust. |
Ingrediente paste cu spanac:
200 g spanac congelat
500 g paste
4 linguri ulei
6 catei de usturoi
1 ardei gras
branza telemea sau parmezan
500 g paste
4 linguri ulei
6 catei de usturoi
1 ardei gras
branza telemea sau parmezan
Modul de preparare a retetei:
Puneti pastele in apa clocotita, pe foc mediu, si lasati-le sa fiarba. Intre timp taiati fasii cat mai subtiri ardeiul gras. Puneti uleiul intr-o cratita, tocati 3 catei de usturoi si ii puneti in uleiul incins. Adaugati ardeiul gras taiat fasii subtiri si spanacul.
Cand pastele au fiert se iau de pe foc, se scurg, se clatesc cu apa rece si se adauga la spanac. Puneti si restul de usturoi, tocat marunt. Adaugati branza data pe razatoare, dupa gust