Ingrediente
225 gr cartofi noi,
225 gr frunze spanac,
1 lingurita nucsoara,
2 catei usturoi pisat,
1 ceapa taiata rondele,
4 oua,
2 linguri ulei,
3 rosii,
200 gr frunze salata verde
225 gr frunze spanac,
1 lingurita nucsoara,
2 catei usturoi pisat,
1 ceapa taiata rondele,
4 oua,
2 linguri ulei,
3 rosii,
200 gr frunze salata verde
Mod de preparare
Cartofii se fierb in apa cu sare timp de 10 minute. Separat, se lasa la inabusit spanacul impreuna cu nucsoara, pe foc mic, aproximativ 10 minute, dupa care se scurge de apa si se toaca marunt. Se calesc ceapa si usturoiul in ulei incins, apoi se adauga cartofii, spanacul si se adauga ouale batute dupa cateva minute. Se lasa la rumenit, apoi se introduce tigaia in cuptorul incins si se mai lasa 5 minute.