Rulouri de peste

Ingrediente:
4 fileuri de peste, 250 g urda (ricotta), 1 legatura verdeata, 1/2 legatura patrunjel, 3 linguri ulei de masline, 2 dovlecei, 1 ardei, 2 cepe, 400 g rosii decojite, 2 linguri capere, 2 linguri parmezan, 1 lamaie, sare, piper
Mod de preparare:
Se zdrobeste urda si se adauga verdeata tocata marunt, sare si piper si se amesteca bine. Fileurile de peste se und cu umplutua de urda si se ruleaza. Se curata dovleceii, ardeiul,se taie in cuburi mici si se inabusesc in putina grasime. Apoi se pun intr-o forma termorezistenta impreuna cu ceapa taiata marunt, rosiile decojite tocate marunt, sare, piper, si capere si se amesteca bine. Deasupra legumelor se aseaza fileurile de peste cu marginile dedesubt, ca sa nu se desfaca. Se amesteca pamezanul ras cu patrunjelul tocat si coaja rasa de lamaie si se presara peste fileuri. Se baga la cuptor si se lasa circa 20 de minute. Se serveste cu garnitura de orez, cartofi sau salata mixta.

originals