Friptura de porc cu ardei

Friptura de porc cu ardei
Ingrediente: 1 ceapă, 2 ardei ( a 200g  fiecare), 8 cotlete de porc, 2 linguri ulei, sare, piper, 50g măsline negre curăţate de sâmburi şi tăiate în felii, 1 legătură cimbru.
Mod de preparare:
Se curăţă ceapa şi se toacă mărunt. Se înjumătăţesc ardeii, se curăţă de seminţe, se spală şi se taie în sferturi mici. Se clătesc cotletele, se usucă. Se prăjesc în ulei, pe fiecare parte câte 1 minut. Se sărează, se piperează, şi se pun la cald. Se căleşte ceapa şi ardeii în ulei încins circa 3 minute. Se adaugă 75ml apă şi se lasă să dea în clocot. Se adaugă măslinele tăiate şi cimbru. Se sărează, se piperează, iar când este gata, se toarnă sosul peste fripturi.

originals