Pizza de legume colorata

Pizza de legume colorata

Timp de preparare: cca 3/4 ora.
Cca 730 kcal/portie.
Se serveste cu un pahar de chianti (vin).

Ingrediente


1 aluat dospit
1 lingura ulei
cite un ardei rosu, galben, verde
100 g praz
4 ardei iuti murati
300 g broccoli (sau conopida)
1 catel de usturoi
100 g pasta de tomate
200 g rosii in bulion (conserva)
piper macinat proaspat
boia de ardei dulce
oregano sfaramat
200 g cascaval

Mod de preparare

1. Se prepara aluatul. Se unge o forma pentru pizza. ardeii se taie in doua, se curata si se taie cuburi. Prazul se taie rondele. Ardeii murati se
taie marunt. Broccoli sau conopida se desface in bucati, iar tulpina se taie felii.
2. Usturoiul se zdrobeste si se amesteca cu pasta de tomate si cu rosiile. Cuptorul se incalzeste la 220C.
3. Din aluat se intinde o foaie de marimea formei de pizza, se asaza in aceasta si se unge cu pasta de tomate. Se asaza legumele uniform
peste pasta de tomate, se condimenteaza cu sare, piper, boia si oregano si se presara cu cascaval. Se coace in cuptor circa 20 de minute.

originals