Pizza "Mamma Lucia"

Pizza "Mamma Lucia"

Timp de preparare: cca 1+1/2 ore.
Cca 950 kcal/portie.
Se recomanda sa se serveasca cu salata asortata.

Ingrediente


1 aluat dospit
300 g carne tocata mixta
2 linguri ulei (de masline)
1 ceapa
2 catei de usturoi
3 linguri pasta de tomate
150 ml vin alb
2 linguri oregano taiat marunt
1 lingurita sare
piper macinat proaspat
praf de boia de ardei
400 g broccoli (conopida mica) oparit
200 g cascaval ras

Mod de preparare

1.Aluatul se prepara conform retetei. Carnea tocata se prajeste binein ulei. Ceapa si usturoiul se taie marunt si se adauga la carnea tocata.
2.Se adauga pasta de tomate si se stinge cu vin alb. Se fierbe acoperit, la foc mic, 10 minute.
3. Se adauga oregano si se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se incalzeste cuptorul la 220C. se intinde aluatul. Se oparesc rosiile, se
cojesc si se taie felii, apoi se impart uniform pe aluat impreuna cu broccoli. Se toarna sosul de carne tocata deasupra.
4.Se presara compozitia cu cascaval si se pune la cuptor pentru 20-25 de minute.

originals