Tarta cu branza si ceapa

Tarta cu branza si ceapa

Calorii/portie:
240

Ingrediente:

Pentru aluat:
250 g faina
150 g margarina
2-3 linguri apa rece
sare

Pentru umplutura:
1 lingura ulei
2 cepe mari taiate fin
3 oua batute
150 ml lapte
250 g branza rasa
sare, piper

Mod de preparare:
Se pun faina si sarea intr-un castron, se adauga margarina si se amesteca pana ce seamana

cu niste firimituri fine. Se adauga apa cat sa se formeze un aluat moale. Se lasa la rece 15-20 de

minute.

Intre timp se calesc cepele 5 minute. Se toarna intr-un castron si se adauga ouale, laptele si

branza. Se asezoneaza.

Se intinde aluatul intr-o forma de tarta cu diametrul de 20 cm, tapetata cu faina. Se toarna

amestecul si se baga la cuptor 35-40 de minute.

originals