Chiftele din piept de pui
Ingrediente:
1 pui mare 3 cepe 4 linguri de faină 4 fire de praz 1 ceaşcă de ulei 3 ouă sare, piper, sos de roşii
1 pui mare 3 cepe 4 linguri de faină 4 fire de praz 1 ceaşcă de ulei 3 ouă sare, piper, sos de roşii
Dificultate: redusa
Mod de preparare:
De la un pui fript (sau o gaina) se scoate toata carnea alba. Se toaca si se inabuse in ulei impreună cu cepele tocate mărunt, sarea şi piperul. Se taie părţile albe ale prazului şi se fierb in apă clocotită şi sărată circa 10 minute. Se scurg şi după ce s-au răcit se toacă mărunt şi se amestecă cu tocătura de carne. Se bat ouale ca pentru ca pentru omletă, se adaugă făină şi se toarnă peste tocătură. Totul se amestecă bine cu o lingură de lemn apoi se ia cite puţin din această compoziţie şi se pune la prăjit in ulei incins.