Ingrediente
6 oua,
2 rosii,
1 lingurita ulei,
1 catel usturoi,
30 gr unt,
4 frunze tarhon,
1 lingurita patrunjel tocat,
1 lingurita hasmatuchi tocat,
1 lingurita arpagic tocat,
sare,
piper
2 rosii,
1 lingurita ulei,
1 catel usturoi,
30 gr unt,
4 frunze tarhon,
1 lingurita patrunjel tocat,
1 lingurita hasmatuchi tocat,
1 lingurita arpagic tocat,
sare,
piper
Mod de preparare
Rosiile se curata de pielite apoi se taie cubulete. Se pun la calit in putin ulei si se adauga usturoiul strivit. Se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca apoi cele 3 oua, se toarna peste rosii si se lasa la prajit. Omleta astfel obtinuta se asaza pe o farfurie. Se face o a doua omleta din 3 oua batute cu tarhonul, patrunjelul, hasmatuchiul si arpagicul, toate maruntite.