Telemea la grătar

Telemea la grătar
Ingrediente: 800g brânză telemea (nu prea apoasă şi moale), 1 ceapă, 2 ardei graşi, două roşii, 100g măsline, 2 linguri de suc de lămâie, piper, 1 căţel de usturoi, 2 rămurele de cimbru. 
Mod de preparare:
Cumpăraţi mai întâi de la prăvălie folie de aluminiu (alufolie). Apoi tăiaţi brânza în 4 bucăţi mari şi puneţi-o pe fiecare în parte pe un dreptunghi de folie de aluminiu. Curăţaţi şi spălaţi ceapa, tăiaţi-o în ineluşe. Curăţaţi ardeii şi tăiaţi-i şi pe ei în felioare subţiri. Spălaţi roşiile şi tăiaţi-le transversal. Aşezaţi legumele peste bucăţile de brânză, împreună cu măslinele curăţate de sâmburi. Amestecaţi sucul de lămâie cu piperul şi undelemnul. Stropiţi brânza cu marinata astfel obţinută. Înfăşuraţi bine fiecare bucată de brânză în alufolie, apoi puneţi-le pe grătarul încins (10-15 minute la foc foarte mic) sau băgaţi-le pe o tava la cuptor, la treapta cea mai mică. Serviţi-le presărate cu cimbru

originals